PrimiFit: Primal Health and Strength Etusivu Valmentaja Yrityksille Artikkelit Referenssit Palvelut Yhteystiedot

Helin kokemuksia valmennuksesta

Helin kokemuksia valmennuksesta

Aiheeseen liittyen
Helin kokemuksia personal trainingsta
Otin yhteyttä Steliokseen, kun olin vuoden verran yrittänyt päästä omatoimisesti kuntoon heikoin tuloksin. Liikuin ennestään viikoittain jo itsekin, mutta olin keskittynyt aerobiseen liikuntaan ja hyvin helposti jäi jumppa väliin heti kun oli vähän liian väsynyt päivä. Salilla käymistä olin yrittänyt pariin otteeseen, mutta yhdellä opastuskerralla ei ehdi sisäistää liikkeitä ja laitteita, joten seuraavalla kerralla yksin on edelleen epävarma olo ja sitten ei haluakaan enää mennä.

Tavattuani Stelioksen ja saatuani ensimmäisen kunto-ohjelman tajusin, että helpolla en pääse, mutta viikko-ohjelma oli kuitenkin toteutettavissa. Yhteiset treenimme olivat lihaskuntoon painottuvia ja se oli juuri se mitä minun kehoni tarvitsi, jotta senttejä alkoi hävitä ja ryhti parani. Omassa valmentajassa on se etu, että en voinut keksiä tyhmiä tekosyitä välttääkseeni salilla käymisen, kun joku oli siellä odottamassa juuri minua. Yllätyin siitä, että minun ei tarvinnutkaan tehdä kuntosalitreeniä veren maku suussa, vaan minulla oli hyvä olo koko ajan. Toki lihakset väsytettiin tehokkaasti, mutta palautuminen oli nopeaa ja salille pääsi yhden välipäivän jälkeen taas reippaana. Omaa edistymistä pystyi seuraamaan ja siitä sai paljon motivaatiota. Aluksi kahvakuulan nostaminen kahdella kädellä oli raskasta ja hups heijaa, muutaman viikon päästä nousi jo yhdellä kädellä. Stelios on tarkka suoritusasennoista ja huomioi olemassa olevat liikuntarajoitteet. Sähköpostituki on myös ollut nopeaa ja auttavaista.

Tapasimme treenien merkeissä aluksi kahdesti viikossa, sitten kerran viikossa ja puolen vuoden jälkeen salilla käyminen oli jo muuttunut rutiiniksi ja nyt Stelios tekee minulle saliohjelmat. On mukavaa, että ohjelmat tekee henkilö, joka jo tietää, mitkä ovat vahvuuteni ja mikä kaipaa vahvistusta. Yhteisten treeniemme tuloksena sain 10 senttiä pois vyötäröltä ja saliohjelmien myötä olen saanut ylläpidettyä tuloksiani. Suosittelen Steliosta auttamaan liikunnan alkuun ja etenkin, jos salitreenaus ei ole tuntunut omalta jutulta ja tunnet olosi siellä epävarmaksi. En olisi vuosi sitten uskonut, että minustakin kuoriutuu henkilö, joka saa levottomuusoireita siitä, jos EI pääse salille. Nyt sekin on nähty!

3.9.2013

Heli

Julkaistu 5.9.2013
< Takaisin Artikkeleihin

Magdan kokemuksia PrimiFit-valmennuksesta
Lotan blogikirjoitus PrimiFit-kokemuksista
Lotan kokemuksia valmennuksesta
Peterin kokemuksia valmennuksesta


-------------------------------------------

facebook Youtube twitter