PrimiFit: Primal Health and Strength Etusivu Valmentaja Yrityksille Artikkelit Referenssit Palvelut Yhteystiedot

Magdan ensimmäinen leuanveto

Magdan kokemuksia PrimiFit-valmennuksesta

Aiheeseen liittyenOlen ollut siinä mielessä etuoikeutetussa asemassa, että minulla on ollut pitkään jatkuva mahdollisuus hyödyntää erittäin vaivattomasti personal treinerin palveluita . Asunhan sentään Primifitin Stelioksen kanssa. En kuitenkaan tehnyt niin, sillä en ollut kiinnostunut terveistä elämäntavoista. Urheilu meni, jos se oli hauskaa ja tapahtui ikään kuin vahingossa tai huomaamatta mukavan tekemisen sivutoimintona. Stelios on aina ollut innostunut ruuanlaitosta, joten sentään söin terveellisesti, kun olin kotona, mutta kodin ulkopuolella oli houkutusten suloinen maailma.

Mutta minua harmitti, että olin heikko. En halunnut olla sellainen, joka ei saa tiukassa olevaa tölkkiä auki, vaan joutuu odottamaan, kunnes joku tulee sen avaamaan. En halunnut hengästyä lyhyissä portaissa. Enkä halunnut joutua kuolemaan tilanteessa, jossa yksi leuanveto jyrkänteen reunalla pelastaisi hengen. Enkä myöskään pitänyt siitä, että lihoin hiljalleen vuodesta toiseen.

Sain välillä ahdistuskohtauksia, jotka johtivat siihen, että päätin kerta toisensa jälkeen aloittaa uuden paremman elämän. Tämä kesti aina noin viikon tai kaksi, sillä yritin aina saada kaiken täysillä heti ja kun se ei onnistunut, niin seuraavana oli vuorossa aina ihansamaketäkiinnostaa-vaihe.

En tiedä mikä minuun iski viime kesänä. Ehkä se, että aloitettuani vakituisen, mutta hyvin haastavan työn, olin lihonut talven aikana enemmän kuin koskaan ("Voi minua pientä raukkaa, kun kaikki on niin vaikeaa. Syö tämä, niin on parempi mieli") tai se, että olin vain niin kyllästynyt siihen, etten jaksa mitään. Joka tapauksessa pyysin Steliosta ottamaan minutkin asiakkaakseen. Sain ohjelman ja kun oli joku joka säännöllisesti ohjasi, neuvoi ja auttoi, niin ensimmäistä kertaa pysyin uudessa paremmassa elämässäni.

Menetin kesän aikana vyötäröltäni 12,5 cm ja tulin vahvemmaksi. Ihmeellisintä oli, että aloin nauttimaan liikkumisesta ja siitä tuli olennainen osa arkeani. Kaiken kaikkiaan on mukavaa kun jaksaa paremmin, mutta mahdottoman hienolta tuntui, kun pystyin siihen, johon en ole koskaan aiemmin pystynyt: tein elämäni ensimmäisen aidon leuanvedon.

Matka jatkuu, mutta jyrkänteet eivät minua enää pelota.


Kirjoittanut Magdalena Rutkiewicz, Julkaistu 3.11.2012

< Takaisin Artikkeleihin

Lotan blogikirjoitus PrimiFit-kokemuksista
Lotan kokemuksia valmennuksesta
Peterin kokemuksia valmennuksesta
Helin kokemuksia valmennuksesta


-------------------------------------------

facebook Youtube twitter