PrimiFit: Primal Health and Strength Etusivu Valmentaja Yrityksille Artikkelit Referenssit Palvelut Yhteystiedot

primaalia lenkkeilyä

Peterin kokemuksia valmennuksesta

Aiheeseen liittyen
Syitä Stelioksen palkkaamiseen personal traineriksi oli useita. Tärkeimpiä niistä olivat halu oppia tuntemaan ja kuuntelemaan paremmin omaa kehoa, saada selville millainen ravinto minulle sopii sekä löytää tapa treenata turvallisesti ja teknisesti oikein. Näihin ja moniin muihin asioihin sain Steliokselta apua.

Oli ilo huomata miten itselle toimivat treenit ja sopiva ravinto selvisivät askel askeleelta. En pahemmin välitä salilla käymisestä ja Stelioksen avulla löydettiin myös oivia tapoja korvata "perinteiset salitreenit". Sain hyvän kunto-ohjelman, joka sopii pienen perheen arkeen.

Olen itsekin yrittäjä ja siten tiedän miten tärkeää asiakassuhteet ovat. Stelioksen kanssa asioiminen ja treenaaminen on ollut todella helppoa ja innostavaa. Arvostan myös sitä, että Stelios on nöyrä ja toisen ihmisen toiveita kuunteleva. Hänen aito innostus omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiinsa ja myös muiden ihmisten elämänlaadun parantamiseen on inspiroivaa.

Steliokselta saaduilla tiedolla ja taidolla tunnen itseni paremmin sekä tiedän mitä kehoni tarvitsee toimiakseen ja jaksaakseen. Itsestään voi aina oppia uutta ja vaikka oppimista riittääkin varmasti läpi elämän, on minulla nyt tukeva pohja jolta ponnistaa eteenpäin.

8.8.2013 Peter
Yksityisyrittäjä
www.ivermedia.fi


< Takaisin Artikkeleihin

Lotan blogikirjoitus PrimiFit-kokemuksista
Magdan kokemuksia PrimiFit-valmennuksesta
Lotan kokemuksia valmennuksesta
Helin kokemuksia valmennuksesta

-------------------------------------------

facebook Youtube twitter