PrimiFit: Primal Health and Strength Etusivu Valmentaja Yrityksille Artikkelit Referenssit Palvelut Yhteystiedot

stelios katsaras

Taustaa ja triviaa

Nimeni on Stelios ja olen ollut yli kymmenen vuotta himoliikkuja ja kiinnostunut terveydestä. Käytän aina osan päivästä uuden oppimiseen lukemalla ja kuuntelemalla alan podcasteja. En ole naimisissa minkään tietyn ideologian kanssa, vaan yritän ennemmin löytää toimivia ratkaisuja, joissa otetaan yksilön tarpeet ja haasteet huomioon. Treenailen 3-6 kertaa viikossa ja suosikkilajeihini kuuluvat voimaharjoittelu, kahvakuula, boulderointi ja metsäretket. Minulla on myös taustaa hiihdosta, bujinkan budo taijutsusta, kendosta ja juoksemisesta. Viimeaikoina olen harrastanut myös parkouria sekä bolognalaista miekkailua.

Olen erikoistunut auttamaan ihmisiä:
  • Voimaharjoittelussa vapailla painoilla ja oman kehon painolla
  • Terveellisten ruokailutottumusten opettelussa
  • Kroonisesta ylikunnosta tai uupumuksesta palautumisessa
  • Ruoansulatusongelmissa
  • Univaikeuksissa
Uskon, että kehon hyvinvointia täytyy katsoa kokonaisvaltaisesti. Terveys ei voi olla kovinkaan hyvä, jos elämän perusasiat eivät ole kunnossa. Nykypäivän elämänrytmi, krooninen stressi ja epäktiivisuus työntävät meitä kohti sairautta ja ennenaikaista vanhenemista. Tämän takia haluankin keskittyä fyysisen harjoittelun ja ruokavalion lisäksi yleiseen hyvinvointiin ja kehon toimintojen tasapainoon. Katsomalla useita erilaisia terveyden mittareita ja vaikuttamalla niihin, päästään todennäköisemmin toivottuihin tuloksiin.

Ruoka on paljon muutakin kuin kaloreita, proteiineja, hiilihydraatteja ja rasvoja, eikä kaikkia ruoka-aineita ole luotu tasa-arvoisiksi. Samoin treenaaminen on enemmän kuin kalorien polttamista ja laitteissa istumista. Pyrin aina valmentamaan asiakkaitani mahdollisimman toiminnallisesti, käyttäen motoriikkaa kehittäviä koko kehon liikkeitä.

Koulutukseni


Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You)
Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)
Personal Trainer (Trainer4You)
Kahvakuulakurssi (Trainer4You)